top of page

LONDEN 2019


Nog even vlak voor het einde van het jaar (en de Brexit) een bezoekje aan Londen brengen is een ware aanrader als je echt een kerstliefhebber bent! De stad is een ode aan Santa! De drukte van het toerisme wat het aantrekt moet je echter voor lief nemen. In elk geval, Lavinia was in opperbeste staat van energie in het romantische Londen.

Food Tips:

Delamina; een easy going restaurant met een Middenoosterse snack kaart. De eenvoudige doch warme inrichting was niet het enige waarom je je er meteen thuis voelt; heerlijke cocktails ten overvloede! Je hebt twee vestigingen in Londen, en ik was in East. een echte aanrader.

The Petersam DELI in Covent Garden

Niet te vergelijken met de originele Nursery in Richmond, maar zeker een aanwinst voor de stad.Kleine kaart, prachtige cakes en een goede plek om even neer te ploffen wanneer je bij Covent Garden ietswat off grid een pauze wilt nemen. Meteen naast de DELI ook een fantastische winkel en bloemist, just fun to walk around!

Tja, Harrods Food Court is toch altijd een fijne plek om rond te lopen en te genieten van alle prachtige producten. Eten is wat overpriced vind ik, maar bij de bakkerij worden heerlijke kakelverse donuts verkocht voor 'maar' 3,50 pond...

Peggy Porschen...een vriendinnetje met wie ik jaren geleden in de keuken stond in Londen...zij heeft een tweede vestiging geopened waar zijnde mooiste cakes verkoopt en waar high tea tot een ware kunst wordt verheven. De nieuwe vestiging is op King's Road, naast de Dutch Pancakes! Peggy is de 'hofleverancier' van zoetigheden van de sterren...SO PROUD!

Klassieker die je niet mag missen is de Wolfseley. Reserveren is aan te raden, anders vaak even vertoeven aan de bar alvoerens je aan tafel kan. Klassieke gerechten, en zeker ook ruimte over laten voor hun eclairs.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page