top of page

PARIJS in een notendop

Drie dagen, twee nachten....in Parijs. Wat doe je dan en hoe vul je die het beste in? Wij gingen voor inspiratie bij Maison & Object. Daar hebben wij weer ons laten onderdompelen door een bijzondere wereld van de decoratie en standbouw. Maar ja, niet echt typisch Lavinia, dus snel de stad in!

Wild & the Moon stond hoog bij ons op de lijst en dat viel zeker niet tegen! Van nutty milks tot bij gezonde plats du jour. Maar ja, we moeten door! De Foodhallen, Merci, lunchen in Market voor good old memories, en heerlijk geslapen in Mama Shelter....Grappig, in deze youth hostel liepen wij Lenny Gravitz tegen 't lijf!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page