CONTACT

Wat kan Lavinia voor JOU betekenen?

Heel graag horen wij van je! Voor vragen over cateringmogelijkheden of misschien wil je lunch leveringen  op kantoor, of een energieke breakfast meeting; je kan ons altijd even een mailtje sturen met jouw plannen en dan gaan we samen sparren over de mogelijkheden! 

 

Het restaurant op de Kerkstraat is bereikbaar op 020-6261.432; daar kan te druk zijn voor ons personeel om de telefoon aan te nemen, dus je kan het beste bellen voor of na de spits! Dat is in de ochtend tot 11:00 of na 14:30.

Het restaurant op de Amstelveenseweg is bereikbaar op 020-2259029; daar kan te druk zijn voor ons personeel om de telefoon aan te nemen, dus ook hier raden wij je aan voor of na de spits te bellen.

Het beste is om ons een mailtje te sturen, dan komt het zeker goed!

info@laviniagoodfood.nl

Ilja Bergsma

Onze rots in de branding op de Amstelveenseweg

Ilja is met veel ervaring bij Lavinia terechtgekomen en het is alsof het nooit anders is geweest. Met rust en zekerheid heeft zij de leiding op de Amstelveenseweg. Heb je vragen of suggesties? Dan is Ilja de aangewezen persoon om aan te spreken.

Karel Hessing

oprichter van Lavinia Good Food

Ik hou mij met name bezig met de conceptbewaking van Lavinia Good Food.

Sonia Philipse

Oprichter Lavinia Good Food

Wil je iets specifieks vragen inzake Lavinia's concept, dan kan je contact opnemen met Sonia. Heb je nog suggesties, opmerkingen of ideeen, dan kan je deze ook altijd aan haar mailen!

Please reload

Lavinia Good Food heeft 2 lunchrooms in Amsterdam:

Kerkstraat 176

1017 GT Amsterdam

Openingstijden:

maandag tot en met vrijdag 8.30-16.00

zaterdag en zondag 9.30-17.00

Amstelveenseweg 192

1075 XR Amsterdam

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 8.30-16.00

Zaterdag en zondag 9.30-17.00

Beide lokaties zijn in de avond af te huren voor private events. Voor meer informatie kan je op onze website de prijzen en menu's zien; voor beschikbaarheid kan je contact afnemen met Sonia (sonia@laviniagoodfood.nl). Tijdens openingstijden van de lunchrooms nemen wij IN DE WEEKENDEN helemaal geen partijen aan en tijdens lunchtijd door de weeks ook niet (tussen 11.30-14.00), wel dus voor een ontbijt of een high tea of iets dergelijks!