top of page
IMG_6802.jpg
Schermafbeelding 2017-08-30 om 14.15.44.png
Silence before the storm✨ #weekendvibes #laviniagoodfood #alldaybreakfast #brunch #lunch #

Vacature Stage Marketing en Communicatie - LAVINIA Good Food

Locatie: Amsterdam, Nederland 

Type stage: eindstage

Duur: tenminste 5 maanden

Aanvang: per direct

Uren: full-time

LAVINIA Good Food..

is een hidden gem in hartje centrum van Amsterdam. Haar menu is is met zorg samengesteld om levensgenieters volop keuze te geven voor crispy, kleurrijk, tasty foods....& drinks.

 

Wij zijn op zoek naar een marketing & communicatie stagair die het maximale uit onze zaak kan halen (zoals meer drukte in de ochtend en meer events in de avonduren)....Je krijgt de kans om waardevolle praktische ervaring op te doen in een stimulerende en creatieve omgeving. Je zult betrokken zijn bij verschillende asprecten van marketing en communicatie voor ons restaurant. Affiniteit met horeca is wel een pre zoniet een must!

 

Content Creatie. je bedenkt en creeert boeiende content voor onze social media kanalen, websit en andere marketingmaterialen.

Marketing strategie: je assisteert bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing campagnes en -strategieen om de zichtbaarheid van LAVINIA te vergroten.

Evenementen en samenwerkingen: je biedt ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van evenementen en samenwerkingen om de naamsbekendheid te vergroten.

Marktonderzoek: je voert onderzoek uit naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horeca- en voedselindustrie.

 

Jouw profiel: je volgt een relevante studie op het gebied van marketing, communicatie of een vergelijkbare richting. Je hebt affiniteit met de horeca, gezonde voeding en duurzaamheid. Je hebt een commerciele instelling en oog voor detail. Je hebt een zelfstandige werkhouding en je kan out of the box denken en hebt een creatieve geest. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat biedt LAVINIA jou?? Een dynamische en fijne werkomgeving in hartje Amsterdam. De mogelijkheid om praktische ervaring op te doen en te leren van professionals in de horeca. Een stagevergoeding en verdere carrieremogelijkheden binnen ons groeiende bedrijf.

Ben je gepassioneerd over marketing, communicatie en past de horeca bij jou? Word je enthousiast over bovengenoemde stage? Aarzel dan niet om te solliciteren! Stuur je CV en motivatie naar sonia@laviniagoodfood.nl

Wij kijken er naar uit om van je te horen!

bottom of page