top of page

LENTEKRIEBELS?


Dit is Jelle, van de Makkerlijk Moestuin. Lavinia leerde hem een paar jaar geleden kennen en was hooked! Nu met een tuin op de Amstelveenseweg gaat Lavinia ook beginnen met een eigen stadsmoestuin. Lavinia is ZO enthousiast dat zij heeft besloten zijn compost, boeken en zaadjes te verkopen. Waarom? Omdat ze JOU ook een eigen kruidentuinje op je Amsterdamse balkonnetje gunt!! Lavinia is in Noord bezig met een serieuze moestuin, maar daarover meer....Vanaf half april kan je bij ons terecht voor zijn produkten. Voor nu, enjoy!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page