PARIJS in een notendop

September 2, 2019

Drie dagen, twee nachten....in Parijs. Wat doe je dan en hoe vul je die het beste in? Wij gingen voor inspiratie bij Maison & Object. Daar hebben wij weer ons laten onderdompelen door een bijzondere wereld van de decoratie en standbouw. Maar ja, niet echt typisch Lavinia, dus snel de stad in!

 

Wild & the Moon stond hoog bij ons op de lijst en dat viel zeker niet tegen! Van nutty milks tot bij gezonde plats du jour. Maar ja, we moeten door! De Foodhallen, Merci, lunchen in Market voor good old memories, en heerlijk geslapen in Mama Shelter....Grappig, in deze youth hostel liepen wij Lenny Gravitz tegen 't lijf! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

February 13, 2020

January 1, 2020

September 2, 2019

September 2, 2019

February 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square