LAVINIA went to the USA!

September 2, 2019

Het begon weer te kriebelen en zo pakte Lavinia het vliegtuig naar de USA. Een beetje kriskros langs de Oostkust maar hierbij een recab van onze culinaire bevindingen in Maine...

 

Maine, 'vacationland'....want daar zijn ze trots op: oh zo prachtig uitgestrekt, groen, eindeloos veel meren, de eindeloze kuststrook, rustig-zelfs in de zomer! En tja, LOBSTER all over the place! Enkele culinaire high lights uit Maine:

 

Rhumb Line in Camden, aan de haven, lekker druk 's avonds met ondergaande zon aan de kreeft!

Tinder Heart in Brooksville: de allerlekkerste pizza's bij een familie bakkerij in de tuin! Alleen van donderdag tot zaterdag, 17-20u; wat een concept!!

Prime in Rockland; een must go, maar absoluut voor de walk-in gaan bovenin het restaurant (je kan dan dus niet reserveren, maar gewoon op tijd gaan en even de tijd nemen om te wachten)...Een prachtig restaurant waar bijna alles van eigen grond komt, en een fameuze vrouwelijke chef die meerdere prijzen op haar 'buis' heeft staan.

En slapen...een mooie plek, bijzonder verhaal en eet vooral mee als je er bent. Vraag/reserveer de secluded hut in the woords: Deer Isle Hostel op Deer Isle. Koffie drinken in Stonington, er is maar 1 tentje!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

February 13, 2020

January 1, 2020

September 2, 2019

September 2, 2019

February 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square