LENTEKRIEBELS?

February 23, 2017

Dit is Jelle, van de Makkerlijk Moestuin. Lavinia leerde hem een paar jaar geleden kennen en was hooked! Nu met een tuin op de Amstelveenseweg gaat Lavinia ook beginnen met een eigen stadsmoestuin. Lavinia is ZO enthousiast dat zij heeft besloten zijn compost, boeken en zaadjes te verkopen. Waarom? Omdat ze  JOU ook een eigen kruidentuinje op je Amsterdamse balkonnetje gunt!! Lavinia is in Noord bezig met een serieuze moestuin, maar daarover meer....Vanaf half april kan je bij ons terecht voor zijn produkten. Voor nu, enjoy!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

February 13, 2020

January 1, 2020

September 2, 2019

September 2, 2019

February 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square